[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فيليه السمك الحار
المقادير:4 قطع سمك فيليه
عصير ليمونة
حبة بصل مفرومة
2 ملعقة زيت زيتون
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة بهارات
2 حبة طماطم مفرومة
2 فصوص ثوم مفرومة
ملعقة صغيرة شطة أو فلفل أحمر حامي
ملح وفلفل
الطريقة:1- حطي البصل والطماطم والفلفل الحامي والثوم في طاسة وشوحيهم في الزيت لحد ما الصلصة تتسبك.
2- تبّلي السمك بالليمون والكمون وملح بسيط وفلفل أسود وبهارات وحطيه في الفرن لمدة 10 دقائق على درجة حرارة متوسطة.
3- تبلي الصوص بالملح والفلفل والكمون، وبعد ما تطلّعي السمك من الفرن حطي عليه الصوص، أو ممكن تخلّي الصوص لوحده.
4- ممكن تقدّمي السمك بالصوص مع رز سمك
وبالهنا والشفا.